Οι Υπηρεσίες Μας

Ιδιωτικά Ασθενοφόρα HEALTHASSISTANCE.GR

Πάντα δίπλα σας, με ταχύτητα και… ασφάλεια!

H Health Assistance, με δωδεκαετή παρουσία στον χώρο των ιδιωτικών ασθενοφόρων, προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα με ταχύτητα και ασφάλεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, νοσηλευτές και διασώστες, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε είδους περιστατικό έγκαιρα. Η Health Assistance διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στα ασθενοφόρα της έτσι ώστε να διασφαλίζεται η διακομιδή των συνανθρώπων μας με το ασθενοφορο μας άμεσα και με αξιοπρέπεια.

Συχνές Ερωτήσεις

Στην Health Assistance καταλαβαίνουμε ότι σε επείγουσες καταστάσεις ακόμα και τα δευτερόλεπτα μπορεί να είναι καθοριστικά. Γι αυτό τον λόγο φροντίζουμε να φτάνουμε στο σημείο του περιστατικού άμεσα χωρίς καθυστέρηση.

Το πλήρωμα μας αποτελείται από έμπειρους νοσηλευτές Τ.Ε καθώς κι από πιστοποιημένους διασώστες του Ι.Ε.Κ ΕΚΑΒ. Το ανθρώπινο δυναμικό μας επιμορφώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις και τις νέες εφαρμογές στην άμεση βοήθεια. Έτσι είμαστε σε θέση ν’ αντιμετωπίσουμε κάθε περιστατικό με επαγγελματισμό, άμεσα και αποτελεσματικά.

H Health Assistance διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στα ασθενοφόρα της και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων Ασφαλιστικών Εταιρειών, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να καλύπτει ατομικά αλλά και ομαδικά συμβόλαια σε προνομιακές τιμές.

Ο στόλος της Health Assistance διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας οχήματα, πλήρως εξοπλισμένα ώστε να εξασφαλίζουν την πιο ασφαλή κι άμεση διακομιδή όλο το 24ωρο πανελλαδικά. Τα ασθενοφόρα μας επανδρώνονται με έμπειρο νοσηλευτικό και ιατρικό πλήρωμα πάντα έτοιμο να προσφέρει τη βέλτιστη φροντίδα στους ασθενείς.

Η αξιόπιστη παρουσία της Health Assistance στο χώρο των ιδιωτικών ασθενοφόρων έχει δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τα μεγαλύτερα ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα της Επικράτειας. Προγραμματίζουμε για εσάς ιατρικές εξετάσεις ή νοσηλεία στις πιο οικονομικές τιμές.

Στην Health Assistance κατανοούμε πόσο ευαίσθητη είναι η Τρίτη ηλικία γι αυτό και συνεργαζόμαστε με τους πιο σύγχρονους Οίκους Ευγηρίας που όραμά τους έχουν την καλύτερη φροντίδα για τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά τους από και προς τον Οίκο Ευγηρίας καθώς και τη διακομιδή τους σε διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία, πάντα με τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που τους αρμόζει.

Λίγα λόγια απο εσάς

img-21
img-22
img-23

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ